”Vilka är vi, vad är vårat mål och vad har vi gjort hittills?” Det är dags att bryta isen och öppna upp oss för varandra. Stannar du kvar och lyssnar så får du även höra hur du i slutändan kan belönas.

 

Vilka är vi?

Är vi ett fortune 500-företag eller ett gäng som hänger i källaren och lever på ramen-nudlar? Svaret är varken eller, även fast det senare kommer ganska nära. Vi är fyra studenter som pluggar på Uppsala Universitet Campus Gotland. Varav två av oss är djupt involverade i studentkulturen d.v.s. mig, Simon Ströberg, och grundaren av idén: Niclas Nordberg.
Resurs 1.png

Varför är vi här?

Vi i gruppen går en kurs där målet är att ta en ide, hitta en marknad, och släppa en produkt skräddarsydd för den marknaden. Vi bestämde oss för att göra något som har betydelse för oss, våra vänner och studenter landet om. Vi bestämde oss för att göra Patch Me Up! Du kan även finna säkerhet i att om vi inte släpper produkten i slutändan så får vi underkänt.

Vad är ”Patch Me Up!”?

Goal

Patch Me Up! är en plattform som samlar märkeskulturen på din telefon. Det är en marknadsplats som gör det lätt för dig att hitta de märkena du söker, samt bli av med de märkena du inte vill ha. Det är ett forum där du kan skryta om din samling och komma i kontakt med likasinnade. Det är en fantasi vi i teamet drömmer om på nätterna. Och målet är då att skapa denna app.

Hur långt har vi kommit?

Att skapa en app som både är en marknadsplats och ett forum är en lång process som kräver bra planering. Och det är just där vi är, i planeringsfasen. Det vi har gjort hittills är: samlat viktig data från er, planerat gränssnittsdesign och lagt ut en grund att bygga på.

Plan

Vad är planen?Checklist

Vi måste arbeta stegvist och testa appen konstant för att kunna leverera en bra produkt. Det är även här som du kommer att spela roll. Vi vill se hur du använder appen, vilka funktioner du finner viktiga och vilka funktioner du saknar. Och detta gör vi genom att stegvis skicka ut olika versioner av appen till dig, och fråga om din feedback.

Den första versionen du kommer att få är en prototyp av appen. Den kommer kanske inte att fungera perfekt, och den kommer förmodligen inte att se snygg ut. Men den kommer att innehålla de mest grundläggande funktionerna: Att ladda upp märken, och att komma i kontakt med andra som har laddat upp.

Auktioner

Nej.

Hur kan du belönas?

Förutom att du får en app som är anpassad efter dina behov så kan du få något extra. Alla som aktivt är med oss till slutet kommer att få ett unikt gratis märke hemskickat. Hur märket ser ut får ni reda på senare!

Reward

Kontakta oss!

Om du har feedback, idéer, frågor eller bara vill snacka lite så kan du kontakta oss på: patchup.app@gmail.com