Efter flera veckors arbete har vi äntligen slängt ihop något konkret för er att kolla på. Ta en titt!

Färgtema

Efter många tester stod vi inför valet mellan fyra olika färgteman: Lila, rosa, orange eller cyan. Efter att ha vägt in många olika faktorer kom vi fram till att cyan var vägen att gå. Eftersom att appen kommer inkludera många färgglada bilder på märken vill vi inte överanstränga era ögon, och därför finns den lugnande blå färgen där för er. Men låt oss gärna höra vad ni tycker om de andra färgerna! Vi inkluderar ett par slarviga exempel nedan.

Resurs 5ExempelResurs 4ExempelResurs 3Exempel

 

Skärmdumpar

Om ni är aktiva på Facebook-sidorna ”Omärkvärdigt” och ”Märkligt” så kanske ni har sett att vi delat en länk till en sida där vi beskriver appens funktioner lite djupare, tillsammans med ett par skärmdumpar med illustrationer av appen. ( Om ni inte har sett den kan ni klicka här ). Dessa illustrationer är dock inte slutgiltiga, och utseendet kan komma att ändras i framtiden 🙂 Om ni har några åsikter eller idéer om layout:en vill vi gärna höra dem!

 

Bli en Early Adopter!

Vill du vara med och testa våran app under utvecklingsprocessen? Följ denna länk och skriv upp dig i formuläret! http://www.mylanderpages.com/PatchMeUp/PatchMeUp